Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 01.09.2014.
15:13
Beta A
Ekvadorska centralna banka planira da uskoro pokrene prvu državnu digitalnu valutu, što bi moglo da najavi odustajanje od službene državne valute u zemlji - američkog dolara.
Ponedeljak 01.09.2014.15:17
сви се полако одричу те смрдљиве валуте,америчког крвавог долара,са настанком тог безвредног папира нестаје и нацистичка америка,све са својим сателитима по свету
Ponedeljak 01.09.2014.15:35
To i jeste globalni robovlasnicki plan. Jedna svetska elektronska valuta (mikrochipovana populacija), Jedna svetska banka (ista ekipa koja je do danas orobila planetu) , Jedna svetska vlada (umesto U.N-a), Jedna svetska policija-vojska (NATO), Jedna svetska religija (ekumenizam sa papom na delu). Samo jos treba ubediti prezivelu populaciju, posle izreziranih ratova, finansijskih (Lehmann Brothers) i "prirodnih" (HAARP) katastrofa, da je covecanstvu jedino resenje gore navedeno. E onda ce marva da stane u redove za chipiranje, da se moli jednom bogu "svetlonosi" ili Luciferu (papa ga vec odavno otvoreno doziva na misama u vaticanu), i nema vise ni nacija ni nacionalnih drzava, milina jedna.
Ponedeljak 01.09.2014.15:45
Samo ce pre toga da se masovno reducira broj stanovnika na planeti zemlji, sto kroz ratove, sto kroz masovne epidemije, sto kroz obavezne vakcinacije, sto kroz "prirodne" katastrofe, a dosta ce i od gladi. Dakle narode, ukoliko se ne prizovete pameti, spremite se za veliku globalnu zurku. I zapamtite: "YOU HAVE NO PLACE TO HIDE" ili ti prevedeno: "NE POSTOJI MESTO DA SE SAKRIJES"
Ponedeljak 01.09.2014.15:58
BRAVO MAJSTORE, SVE JE TO ISPIPAVANJE KAKVA CE BITI GLOBALNA REAKCIJA SVETSKE POPULACIJE NA INFORMACIJU DA JE MOGUCE DA SE SVI PRISLUSKUJU I PRATE AKO JE TO POTREBNO. KAO I SA JULIANOM ASANGEOM I WIKILIKSOM. KO MU JE DAO AZIL? EKVADORSKA AMBASADA U LONDONU. ISTO JE BILO ISPIPAVANJE GLOBALNE REAKCIJE, NA GLOBALNI SKANDAL KOJI SE TICE GLOBALNE POLITIKE, AMERICKIH ZLOCINA U IRAKU I AFGANISTANU, ABU GRAIBA I GUANTANAMA, SVETSKE DIPLOMATSKE PREPISKE, I NA KRAJU STA? MALO OD RAZNIH N.V.O KOJE ONI KONTROLISU ORGANIZOVANIH " DEMONSTRACIJA", PROTIV "VELIKOG BRATA" KAO I U NEW YORKU NA WALL STRETU PROTIV BANKARSKI MEGA PLJACKI I NA KRAJU STA? POJEO VUK MAGARE. MASOVNA HIPNOZA RADI BESPREKORNO.
Ponedeljak 01.09.2014.18:05
I svi su uveliko spremni na ubijanje, unistavanje, npr-krv-ati imaju tisucljetno iskustvo a samo mi Srbi-Sloveni cuutimoooo i cekamo noz pod vrat . Sta mislis kad krenu sukobi koliko ce nas stradati ichhh

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)